Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські лікарні отримали від міської ради вісім автомобілів вартістю майже півмільйона гривень

Сьогодні, 20 червня, львівські лікарні отримали в користування вісім карет швидкої допомоги – міський голова Львова Андрій Садовий передав Львівській станції швидкої допомоги пакет документів на власність восьми автомобілів. Це 5 спеціальних і автомобілів швидкої допомоги  марки ГАЗ-2705 і три санітарні автомобілі марки УАЗ-39622.

Постачальник – Львівська філія ПП АТ „Автоинвестстрой”. Загальна вартість придбаних автомобілів - 471 179 грн. Кошти на закупівлю техніки було виділено з міського бюджету.
Привітавши працівників з професійним святом (нагадаємо, 18 червня – День медичного працівника) міський голова Андрій Садовий урочисто передав пакет документів, відзначивши, що професійна підготовка лікарів на Україні є вищою, аніж за кордоном.
 Загалом на балансі комунального підприємства „Львівська станція швидкої медичної допомоги” є 77 одиниць техніки, з них зокрема 53 карети швидкої допомоги.
Тендер на видачу машин було проведено ще в першому кварталі цього року, і лише зараз машини в повному укомплектуванні було доставлено і передано в користування в автопарк. Загалом укомплектування спеціалізованих машин на замовлення проходить близько двох місяців. Як зазначив головний лікар лікарні швидкої допомоги Ігор Стасюк, наразі ще існує проблема в укомплектуванні  машин діагностичним обладнанням. Автопарк востаннє оновлювався на початку 2004 року, коли в користування було передано 4 карети швидкої допомоги.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ