Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські малюки щодня питимуть молоко від “Галичини”

Молочна компанія “Галичина” виграла тендер на закупівлю за державні кошти молочних продуктів до бюджетних організацій Львова. За висновками тендерної комісії, продукція “Галичини” має стабільно високу якість та оптимальну ціну. Про це повідомили у прес-службі молочної компанії “Галичина”.
 40 дитячих садочків Галицького, Личаківського та Шевченківського районів міста, 21 лікарня, пологовий будинок та перинатальний центр, 3 міські будинки дитини отримуватимуть свіже молоко, кефір, масло, сметану та сир з Радехівського молокозаводу ЗАТ “Галичина”. Для кожної установи фахівці з логістики розробили індивідуальний графік поставок. Зокрема, щодня продукти отримуватимуть малюки-дошкільнята, а також молочні кухні пологових будинків та лікарень.  
„Цьогоріч “Галичина” постачатиме продукцію у 19 дитсадків нашого району, - розповідає працівниця відділу освіти Шевченківської райдержадміністрації Оксана Мариняк. – Головне для нас – стабільна якість молочних продуктів цієї компанії, адже їх споживають діти. Інший важливий момент – доставка. Власного транспорту для розвозки ми не маємо. А завдяки “Галичині” малюки щодня отримуватимуть свіже молоко, кефір, сметану”.
Довіряє стабільній якості “Галичини” не лише Львів. Сьогодні продукцію саме цього виробника постачають у Нетішин (Хмельницька обл.) – місто, яке після сумнозвісного отруєння дітей знаходиться під пильним наглядом державних органів контролю за якістю. 
ЗАТ “Галичина” – українська молочна компанія, заснована в 1998 році. Основні торгові марки: національні ТМ “Галичина” і ТМ “Чабани” та західноукраїнська ТМ “Молочар”. На сьогодні компанія «Галичина» - лідер ринку Західної України. В планах до 2007 року продавати продукцію у всіх містах-мільйонниках України.  Дипломи та нагороди: срібна та бронзова медалі «Укрм‘ясомолпром», диплом Х Міжнародної виставки-ярмарку «ПродЕКСПО».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ