Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські меценати допоможуть дітям з неблагополучних родин та тим, що перебувають в трудових колоніях

1 червня в рамках фестивалю “Золотий Лев” у розважально-відпочинковому комплексі “Міленіум” відбудеться вечір меценатів під гаслом “Об’єднаймося заради майбутнього наших дітей вже сьогодні!”. Організатори вечора запрошують меценатів, всіх людей доброї волі, які своєю доброчинністю хочуть допомогти дітям Львівщини з неблагополучних родин, а також з трудових колоній вчитися вести здоровий спосіб життя, займаючись різними видами спорту.

Нагадаємо, у Львові під гаслом “Спорт проти дитячої злочинності та наркоманії” триває ювілейний 10-й фестиваль “Золотий Лев”. Голова Львівської молодіжної асоціації кік-боксингу Юрій Кардашевський та секретар депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради Валерій Веремчук розповіли про плани проведення в рамках фестивалю різноманітних заходів.
Серед них - і впорядкування дитячих та спортивних майданчиків для організації занять дітьми спортом, пропаганди здорового способу життя; і покращення співпраці зі службами неповнолітніх у районах міста. Це також покращення роботи з дітьми в дитячих трудових колоніях закритого типу, зокрема, організація футбольного матчу між дітьми одного з районів Львова та дітьми дитячої трудової колонії з наступним врученням кубків переможцям змагань; це і покращення роботи з дільничими міліціонерами; сприяння розвитку дитячих спортивних організацій та ін. Про це повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ