Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські митники ще не отримували наказу ігнорувати неправомірні рішення судів

Митниця ще не отримувала роз‘яснень щодо постанови уряду, якою податківцям та митникам дозволяється ігнорувати завідомо неправомірні рішення судів, котрими окремі підприємці та підприємства звільняються від сплати податків та митних платежів. Про це «Гал-info» повідомив керівник прес-служби Західної регіональної митниці Роман Макар.
За словами Макара, якщо з ДМСУ надійдуть приписи та роз‘яснення, тоді митники ними і керуватимуться у своїй діяльності, наразі ж жодних нововведень з ДМСУ не надходило.
Нагадаємо, що прем‘єр Юлія Тимошенко на учорашній прес-конференції повідомила про те, що на одному з засідань Кабміну було прийнято постанову, якою податківцям та митникам дозволяється ігнорувати завідомо неправомірні рішення судів, котрими окремі підприємці та підприємства звільняються від сплати податків та митних платежів.
Тимошенко повідомила про те, що КМУ проведе ревізію таких рішень і направить їх до Мін‘юсту, а після їх аналізу уряд буде ініціювати в парламенті звільнення суддів, які приймали відповідні рішення, а до Генпрокурати з тим, щоб проти таких суддів були заведені кримінальні справи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ