Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські митники виявили зброю у поштових відправленнях

Працівники Львівської митниці у поштових відправленнях виявили чималий арсенал холодної зброї.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

Зброю виявили у трьох міжнародних поштових відправленнях. Відправниками посилок, згідно з поштовими митними деклараціями, зазначені громадяни, які живуть або перебувають у США та Німеччині, а отримувачами – мешканці різних областей України. У деклараціях було вказано, що пересилають предмети домашнього вжитку. Однак працівники митниці виявили ніж, бойовий кинджал та лук. Згідно з висновками експертів ніж і  тактичний бойовий кинджал належать до холодної зброї колючо-ріжучої дії, а лук є механічною метальною холодною зброєю.

За цими фактами склали протоколи про порушення митних правил за ст. 473  Митного кодексу України. Заборонені до пересилання товари вилучили.

Загалом з початку роботи Львівської митниці (01.07.2021) її працівники виявили 40 фактів незаконного переміщення зброї: боєприпасів, вибухових речовин та скерували до правоохоронних органів 11 повідомлень про злочини, предметами правопорушення  яких є зброя та боєприпаси. Вилучено понад 60 одиниць холодної зброї та майже 500 набоїв до нарізної та мисливської зброї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ