Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські митники запобігли контрабанді на 100 тис. грн

Працівники Львівської митниці запобігли спробі незаконного переміщення через митний кордон України товарів на суму майже 100 тис. грн, – повідомила прес-служба ДМСУ.

 

Громадянин Республіки Польщі, прямуючи легковим автомобілем у приватну поїздку до України через пункт пропуску «Шегині», обрав для перетину кордону смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», підтверджуючи цим, що не має товарів, обов’язкових для декларування.

 

Однак під час огляду транспортного засобу в салоні та багажному відділенні було виявлено одяг чоловічий і жіночий та парфуми іноземного виробництва на загальну суму понад 88 тис. грн.

 

Аналогічний випадок трапився у міжнародному пункті пропуску «Краковець». Тут, не задекларувавши товар, намагався перетнути кордон громадянин Німеччини. Він також вирішив їхати смугою «зелений коридор», однак про те, що везе, під час усного опитування не заявив, чим порушив встановлений порядок проходження митного контролю. А під час митного огляду в багажному відділенні транспортного засобу працівники митниці виявили вісім пневматичних шин до легкових автомобілів, вартість яких понад 6,5 тис. грн.

 

За цими фактами, за статтями 339, 340 Митного кодексу України складено протоколи про порушення митних правил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ