Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські митники затримали вино і сир

Учора, 31 січня, працівники митної варти Львівської митниці спільно з прикордонниками Мостиського прикордонного загону у пункті пропуску «Шегині» запобігли незаконному ввезенню на митну територію України великої кількості продовольчих товарів, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Так,під час проведення спільних заходів встановлено, що громадянин України на автомобілі «Мерседес спрінтер» в’їхав в зону митного контролю п/п «Шегині -Медика» в напрямку з РП в Україну по смузі руху «Червоний коридор». Під час проходження митного контролю він заявив у митній декларації про наявність в автомобілі тільки особистих речей. Після проходження митного контролю було проведено переогляд зазначеного автомобіля. У вантажному відсіку автомобіля під пакунками з особистими речами, а також в пасажирському відділі автомобіля було виявлено600 пляшок вина «MARTINI ASTI» вартістю 61338 грн та 505,7 кг сиру сорту «PARMIGIANO» вартістю 79455,58 грн.

Таким чином, наш співвітчизник вчинив дії спрямовані на переміщення товару через митний кордон України поза митним контролем з використанням незаконного звільнення від митного контролю.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за  ст. 351 МКУ. Товар та транспортний засібзатримано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ