Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівські митці об’єднаються в ЕтноКлуб

З ініціативи мистецького об’єднання «Дзиґа» у вівторок 16 березня о 19 год. у арт-кав’ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35) відбудеться здибанка-концерт щодо створення ЕтноКлубу, який об’єднуватиме «музик, фольклористів та всіх людей, серця яких здатні відчути первозданну містерію музики». Про це повідомила прес-служба МО «Дзиґа».

 

Основою ЕтноКлубу стане  автентичне виконання.  

 

На акції будуть гурти «Бай», «Бурдон», «Люди Добрі», «Татош Банда»

 

Клуб функціонуватиме як креативне середовище і  школа традиційної музики.  До діяльності клубу належатиме організація концертів, майстер-класів, сейшенів,  обмін вміннями та знаннями, співпраця гуртів для участі у фестивалях…

 

«Осередок, який концентрує музикантів і шанувальників етно та фольку. Митців, для яких традиційна музика є джерелом творчості. Roots чи автентичне виконання  є принциповим осердям  наших спільних пошуків. Для нас важливим є мистецький діалог та процес співпраці людей різних музичних напрямів (і, можливо, різних видів мистецтв) довкола творення сучасного етнозвуччя. Дослідження та експериментальний креатив на полі народної музики, музики нашого коріння.   Питома музика, яка звучить в наших жилах. Жодного романтизму, - свідомий крок сучасних людей назустріч собі», – запевняють організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ