Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські „нашоукраїнці” сумують з приводу трагічної смерті Юрія Оробця

Львівська обласна організація політичної партії «Наша Україна» глибоко сумує з приводу трагічної смерті відомої і шанованої людини Юрія Оробця.
 „Ми втратили чудову людину, однопартійця, котрий був політиком відданий ідеалам демократії, свободі слова та незалежної України. Ми пам’ятатимемо його за подіями в Мукачевому і по парламенту, пам’ятатимемо його, як людину, що завжди дуже запально виступала та не боялася висловлювати власну позицію. Це тяжка втрата для України.
 Юрій Оробець  завжди залишиться в наших серцях
 Висловлюємо співчуття рідним та близьким Юрія Оробця і розділяємо горе великої втрати”, - йдеться у співчутті, котре висловили „нашоукраїнці” з приводу смерті Юрія Оробця. Передає прес-служба «Нашої України».
 Сьогодні приблизно о 7 годині 45 хвилин народний депутат фракції “Наша Україна” Юрій Оробець загинув у ДТП. Він їхав на власному автомобілі “Toyota Camry” по Оболонському проспекту із житлового масиву Оболонь. Між станціями метро “Оболонь” і “Петрівка” машина виїхала на зелений газон, що розділяє дві зустрічні смуги, і вдарилася в металеву опору, на якій знаходився рекламний щит.
 Оробець Юрій Миколайович народився 19.06.1955 р. (м. Івано-Франківськ).
 Народний депутат України 2 скликання з 11.1994 (1-й тур) до 04.1998, висунутий виборцями. Член Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту і зв`язку. Член (уповноважений) групи «Реформи».
 Народний депутат України 4 скликання з 04.2002, самовисування. На час виборів: заступник голови ТОВ «Консалтингова компанія «Абакус», безпартійний.
 Кандидат технічних наук (1984), член фракції «Наша Україна» (з 05.2002), голова підкомітету Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки (з 06.2002).
 Народний депутат Юрій Оробець загинув на 51-му році життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ