Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські націоналісти зібрали докупи «Усю Україну»

22 січня о 15.00 на площі Ринок біля Ратуші львівський осередок громадської організації Молодіжний націоналістичний конгрес (МНК) проведе акцію «Уся Україна», приурочену до дня Соборності України. Мета акції – привернення уваги громадськості до питання збереження цілісності України і повернення етнічних земель, – повідомила прес-служба ЛОО МНК.

Акція проходитиме у формі презентації макету карти України, зробленої із шматків тканин, яка міститиме окрім сучасних областей ще й анексовані території, втрачені в ході історії. Після презентації експозиція залишиться на площі для огляду мешканців і гостей міста протягом двох днів, потім її передадуть до інших міст України.

«Карта виготовлена активістами нашої організації вручну. На її зшиття у нас пішло близько 18 робочих годин. На ній зображено сучасну територію України, землі втрачені нами на користь інших держав та землі, де можна «посадити бурячки».

Цією акцією ми хочемо показати, що наша країна монолітна і цільна. Ми прагнемо повернути і возз’єднати усі території, втрачені в ході історії. І ніяким політикам-вискочкам не вдасться її розірвати, бо ми, молодь, завжди її підтримаємо і знову «зшиєм»» - повідомила одна із організаторів акції член ЛОО МНК Зоряна Миханів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ