Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські наукові бібліотеки сьогодні поповнилися новими книгами з менеджменту та маркетингу

Сьогодні, 26 січня 2007 року, у Львівському прес-клубі реформ відбулося засідання на тему «Бізнес та менеджмент-освіта в Україні» під час якого представник Фундація імені князів-благодійників Острозьких подарував комплекти книг з економіки та менеджменту представникам Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Українського католицького університету та Наукової бібліотеки ім. Стефаника.
 Метою пілотного проекту «Бізнес та менеджмент-освіта в Україні» є привернути увагу соціально-відповідального бізнесу до розвитку менеджмент-освіти в Україні через покращення матеріальної бази науково-освітніх бібліотек регіонів та активізації діалогу громади щодо залучення ресурсів українського бізнесу до впровадження світових стандартів менеджмент-освіти в університетах.
У рамках проекту заплановано передати комплекти книг 20 науковим та університетським бібліотекам п’яти західних областей України. Йдеться про книжки всесвітньо визнаних експертів з менеджменту та маркетингових комунікацій, які ніколи раніше не видавалися на пострадянському просторі: Філіп Котлер, Ненсі Лі «Корпоративна соціальна відповідальність», К.К. Прахалад, Венкат Рамасвамі «Майбутнє конкуренції», Марк Стефік, Барбара Стефік «Прориви. Історії та стратегії (радикальних) революційних новацій», Стівен Кові «Восьма звичка: від успішності до величі».
Як зазначив голова Ради директорів Фундації ім. князів-благодійників Острозьких Руслан Краплич, сьогодні бізнесу потрібні кваліфіковані працівники, зокрема, менеджери, яких готують львівські вищі навчальні заклади, та й ВНЗ України в цілому. Ці книги, за його словами, допоможуть покращити якість менеджмент-освіти, оскільки це найсучасніші видання з менеджменту та маркетингу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ