Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські науковці працюють над українсько-бразильським проектом з альтернативних джерел енергії

Львівські науковці готують до впровадження українсько-бразильський проект у напрямку альтернативних джерел енергії та фітотерапії, повідомили у редакції газети «Ягідник».

В рамках візиту до України урядової делегації на чолі з Послом Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де–Мелло, у Львівській торгово-промисловій палаті пройшла українсько-бразильська ділова зустріч. Президент Міжнародної академії наук ягідництва Євген Галатович запрезентував напрямки діяльності і здобутки академії для представників делегації. В свою чергу, посол Круз-де–Мелло запропонував створити спільну наукову групу, обіцяв підтримку з боку уряду Бразилії. Голова Центральної української репрезентації Бразилії Віторіо Соротюк також висловив підтримку науковим досягненням Міжнародної академії наук ягідництва.

За результатами зустрічі з Послом Бразилії в Україні готується до впровадження українсько - бразильський проект у напрямку альтернативних джерел енергії та фітотерапії. Про це на розширеному засіданні президії Міжнародної академії наук ягідництва заявив Євген Галатович.

«21 листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства. Особливо знаковим є той факт, що львівські науковці отримують визнання на світовій арені. Зокрема, такий масштабний інноваційний проект у напрямку альтернативних джерел енергії та фітотерапії, означає, що сільське господарство України має майбутнє! Представники Міжнародної академії наук ягідництва прикладають максимум зусиль для реалізації усіх задумів та планів», - розповіла головний редактор газети «Ягідник» Христина Савицька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ