Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські оперативники затримали трьох нападників на місці злочину

Львівські оперативники затримали трьох зловмисників на місці події. Чоловіки напали на перехожого та жорстоко били його металевими трубами, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Троє працівників карного розшуку Залізничного райвідділу Львова були на завданні. Вони мали доправити до міліції свідка у кримінальній справі. Чоловік вже тривалий час ігнорував усі виклики слідчого та не з’являвся на допити. Тож правоохоронці вирушили до нього додому.

Вже біля будинку, що по вулиці Виговського, оперативники почули якісь підозрілі звуки. Підійшли ближче та побачили, що на землі лежав непритомний чоловік, а над ним стояли троє здорованів та били його металевими трубами.

«Постраждалий кричав. І було чути звуки від нанесення ударів, шум. Ми підбігли, побачили, як троє невідомих чоловіків, одягнених повністю в чорне, в капюшонах, наносять удари постраждалому. Ми крикнули: «Стійте, міліція!», – розповів один із працівників карного розшуку.

Нападники почали втікали. Забрали із собою барсетку постраждалого та металеві труби. Оперативники помчали слідом. Вже по дорозі подзвонили до райвідділку та повідомили про те, що сталося.

Провулками, злочинці, вибігли на перехрестя вулиці Любінської. Там побачили таксі, заскочили до машини та наказали водієві їхати. Той лише встиг завести двигун. Коли на лобове скло автівки вискочив один із оперативників зі службовим посвідченням у руці.

Переляканий водій вискочив з машини. Міліціонери намагалися витягнути зловмисників з машини. Проте, ті відбивалися, як могли. У хід пішли металеві труби та ніж, який у них був. Проте за кілька хвилин усі злочинці були затримані.

На місце події прибуло підкріплення – міліціонери патрульно-постової служби, а, згодом, і «Беркут».

Зловмисників забрали до райвідділку. Проти порушено кримінальну справу за ст. 121 ч.2 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб).

Правоохоронці вже встановили – усі троє затриманих – колишні спортсмени. Раніше чоловіки проблем із законом не мали.

Напали на постраждалого ззаду. Кілька разів ударили чоловіка металевими трубами по голові. І навіть коли той упав на землю – продовжували бити по всьому тілу.

Наразі слідчі з’ясовують мотиви цього злочину та відпрацьовують усі можливі версії.

Постраждалий, якого доправили до реанімації був у надзвичайно важкому стані. За кілька днів чоловік помер у лікарні. Тож зараз вирішується питання про перекваліфікацію цього злочину на більш тяжкий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ