Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські патрульні впродовж двох місяців 8 разів ловили п’яного водія

1/3
У Львові патрульні склали на водія восьмий протокол за нетверезу їзду впродовж 2 місяців. Про це повідомила Патрульна поліція Львова у Facebook.

"Вчора, близько опівночі, патрульних викликали на вулицю Богуна, де зі слів заявника у нього викрали автомобіль ВАЗ, жовтого кольору. Інспектори прибули на місце, проте там нікого не було. Патрульні подзвонили заявнику, а він повідомив, що йому потрібно було відлучитися і що підійде згодом.

Тим часом до інспекторів звернувся громадянин та розказав, що автомобіль ВАЗ, жовтого кольору, здійснив зіткнення з його автомобілем та поїхав з місця події. Згодом підійшов заявник та повідомив що не потребує допомоги поліції оскільки його автомобіль знайшовся.

Чоловік перебував з ознаками алкогольного сп'яніння. Особа підтвердила свою причетність до ДТП та розказав, що після цього випив алкоголь. Патрульні попередили водія про відповідальність, адже вживання алкогольних напоїв після ДТП також є правопорушенням.

Чоловіка перевірили в базі даних та дізналися, що він вже позбавлений права керування транспортними засобами, а це вже восьмий випадок нетверезої їзди за останні 2 місяці", - йдеться у повідомленні. 

Водій пройшов перевірку на приладі Drager, результат - 2.96 проміле.

На чоловіка склали три протоколи: за створення ДТП, втечу з місця ДТП та вживання алкоголю після ДТП. Також на водія винесли постанову за керування автомобілем особою, яка позбавлена такого права.

Автомобіль порушника виявили припаркованим на вулиці Степана Бандери безпосередньо на тротуарі. 

Патрульні долучили до складених адміністративних матеріалів витяг з бази даних про те, що це вже 8 складений протокол за нетверезу їзду на цього водія, щоб суд міг об'єктивно розглянути справу та винести рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ