Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники мають підозру, що пасажири масово користуються «липовими» посвідченнями

У львові в маршрутках дуже багато пасажирів пред’являють водіям фальшиві пільгові документи. Про це вчора, 22 січня, під час першої міської автотранспортної конференції повідомив директор ЛКП АТП №1 Михайло Сидорович.

Водночас голова Львівського обласного осередку Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Іван Велійка наголосив, що пред’явлення таких «липових» пільгових посвідчень є кримінальним злочином і трактується як підробка документів.

У водіїв бракує часу перевіряти посвідчення на легітимність. Відтак, учасники конференції ухвалили рішення, в якому звернулись до виконавчого комітету міської ради, аби вона спільно з органами УВС України Львова вжили заходів з виявлення фальшивих посвідчень.

Також перевізники поскаржились на те, що держава не компенсує їм грошей за пільговиків. «Держава надає пільги, але мала б і передбачити джерела їх фінансування». За словами Михайла Сидоровича, досить вагома частка доходу втрачається саме через перевезення пільговиків.

Нагадаємо, вчора. 22 січня, у Львові відбулась перша міська конференція повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств Львова. Були присутні водії та директори п’яти підприємств-перевізників. Обговорювали економічну, фінансову та соціальну ситуацію, що склалася в автотранспортних підприємствах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ