Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники поставили меру міста та владі свої вимоги

Сьогодні представники Вільної профспілки пасажирських перевізників міста Львова повідомили про те, що вони скерували звернення до міського голови, у якому є вимоги, що можуть врегулювати та покращити якість перевезення пасажирів у Львові. Про це йшлося на сьогодні прес-конференції.
За словами голови Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрія Корчинського, у Львові необхідно обладнати зупинки для маршруток, там, де їх не вистачає. „Також спільно із владою необхідно вирішити проблему заторів у центральній частині міста, встановлення біо-туалетів на кінцевих зупинках маршрутів. Ми не знімаємо з себе відповідальності за якість перевезень, будемо розглядати усі скарги. Але якщо не вирішити цих питань, що повинна робити влада, то якість перевезень неможливо буде покращити”, – розповів Андрій Корчинський.
„Я не бачу нічого поганого у наших вимогах – це покращення якості доріг, обладнання зупинок, будівництво заїзних „кишеньок”. Словом, це буде добре, насамперед для пасажирів”, – розповів заступник голови Вільної профспілки пасажирських перевізників міста Львова Ігор Головка.  
Представники Вільної профспілки пасажирських перевізників міста Львова вимагають у міського голови залучати їх у всі переговорні процеси, які стосуються пасажирських перевезень, відрегулювати процес встановлення тарифів на автобусних маршрутах відповідно до вартості основних факторів, що впливають на собівартість перевезень, а також підготувати та підписати колективну угоду між профільними профспілками та органами місцевого самоврядування.
За словами Андрія Корчинського, вчора перший заступник міського голови Олег Синютка повідомив, що міська рада відкликала листи, які були нещодавно надіслані, щодо перевірки діяльності перевізників із Антимонопольного комітету, КРУ та обласної прокуратури.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ