Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські підприємці налагоджуватимуть співпрацю з Донеччиною

1 лютого заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак провів нараду щодо підготовки робочої поїздки керівників промислових підприємств Львівської області в Донецьк задля налагодження співпраці. Організація поїздки відбувається з ініціативи Львівської облдержадміністрації. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОДА.
 
Під час спільних „круглих столів” представники підприємств Львівської та Донецької областей окреслять взаємовигідні для обох сторін моделі співробітництва.
Серед іншого, ітиметься і про реалізацію продукції, що виготовлена на львівських підприємствах, та про її використання на підприємствах Донеччини.
 „Угоду, яка була підписана з Донецькою областю, слід наповнювати реальним змістом. Львівська облдержадміністрація готова допомогти керівникам налагодити кооперативні зв’язки з новими партнерами”, — сказав Тарас Федак.
Робоча поїздка запланована на середину лютого поточного року, на сьогодні обласні адміністрації узгоджують план зустрічей.
Свою зацікавленість у проекті підтвердили: ДП НВК „Полярон”, ЗАТ „Завод комунального транспорту”, ТзОВ „Компанія Дністер”, Львівський державний СКБ „ТОПАЗ”, ВАТ „Дослідний нафтомаслозавод”, ДП Науково-дослідний радіотехнічний інститут, ВАТ „Конвеєр”, АТЗТ НВО „Термоприлад”, ВАТ „Дрогобицький завод автокранів”, ВАТ „Стрийський завод „Металіст”, ДП „Дашавський завод композиційних матеріалів”, ВАТ „Роздільський дослідно-механічний завод „Карпати”, ВАТ „Дрогобицький долотний завод”, ВАТ „Дрогобицький машинобудівний завод”, ЗАТ „Автонавантажувач”, Обласна організація роботодавців перевізників.
Зокрема, розглядатимуться пропозиції поставок: тролейбусів з низьким рівнем підлоги для Донецького комунального підприємства „Донелектротранс”, вакуумних контакторів для ЗАТ „Новокраматорський машинобудівний завод”, стрічкових конвеєрів та елеваторів для Докучаєвського флюсо-доломітного комбінату та для Донецького металургійного комбінату, приладів для контролю високих температур для ВАТ „Маріупольський металургійний комбінат” та для ВАТ „Азовсталь”, доліт для дегазації шахт для шахт Донеччини, автонавантажувачів для ВАТ „Маріупольський металургійний комбінат” та ін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ