Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські пластуни проведуть Фестиваль пластової творчості

13-14 лютого львівські пластуни організовують Фестиваль пластової творчості «День Пластуна». Цього року пластуни з багатьох регіонів України зможуть порівняти свої творчі сили у вісьмох категоріях, – повідомила прес-служба Львівської станиці Пласту.

 

Традицію організовувати Фестиваль пластуни започаткували 1992 року. Цієї суботи «День пластуна» розпочнеться вже шістнадцятий раз і збере близько 40 команд. Цього року пластуни позмагаються вже традиційних для них конкурсах: фотографії, презентацій, театральному конкурсі. Але окрім того відкриють для себе нові можливості конкурсу краси «Міс та Містер», конкурсу інсталяцій, під час якого учасники зможуть не лише представити свої проекти, а й навчитись чогось нового від найкращих спеціалістів та митців Львова у цій галузі. Також новим є конкурс мюзиклів, який має підтвердити, що пластуни не лише гарно співають, а й танцюють.

 

«День Пластуна» є не лише місцем змагань та конкурсів. Фестиваль започатковувався та продовжує своє існування як місце зустрічі старих друзів, розваг та творчості, у якій зможе проявити себе кожен пластун. Нагадаємо, що минулого року в «Дні Пластуна» взяло участь 1200 осіб. Надіємось, що цього року учасників буде ще більше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ