Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські пластуни проводять літні табори

Влітку цього року Львівський осередок Пласту проводить оздоровчо-виховні табори для 700 дітей. Як повідомила організація «Пласт», починаючи з середини червня і до кінця серпня львівські пластуни проведуть близько 25 таборів, спрямованих, насамперед, на закріплення навиків та вмінь, котрі діти здобували протягом року (пристосування до життя на природі, вміння надати першу медичну допомогу, спортивні ігри) та на здобуття нових. Окрім того, проводитимуться заходи для оздоровлення дітей.

На таборах діти мають змогу не тільки відпочити у Карпатах, але й здобути знання з історії, культури, звичаїв України та отримати практичні навички з мандрівництва, сплавів річками, альпіністики, картографії, куховарення, піонірки та ін.
Частину коштів на проведення таборів, виділяє Львівська міськрада, а решту становлять внески учасників на табір та кошти, отримані від спонсорів.
Цьогорічні літні пластові табори станиці Львів охоплюють території Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської та Львівської областей.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ