Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські політехніки номінуються на Державну премію в галузі освіти

За пропозицією директора Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки професора Миколи Медиковського члени вченої ради університету вирішили висунути на здобуття цьогорічної Державної премії України в галузі освіти колективну наукову працю своїх колег під назвою «Комплекс освітніх послуг інформаційних технологій подання, запам'ятовування та опрацювання надвеликих об'ємів інформації в процесах навчання». Про це повідомила прес-служба Національного університету «Львівська політехніка».

Як зазначено у повідомленні, ця ґрунтовна й масштабна робота, що створена на основі довгорічних досліджень вчених, концентрує накопичений багатий досвід інноваційних перетворень у сфері інформаційних технологій, впроваджуваних у Львівській політехніці.

До складу авторського колективу, номінованого на Державну премію України, входять доктор технічних наук, професор, ректор Львівської політехніки Юрій Бобало, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри «Інформаційні системи та мережі» Володимир Пасічник, доктор медичних наук, професор цієї кафедри Андрій Слюсарчук, кандидат фізико-математичних наук, професор кафедри Юрій Нікольський, молодший науковий співробітник кафедри Олександр Червоний. Активу участь у цьому перспективному проекті взяли доктор філософських наук, академік НАН України, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь та директор Департаменту вищої школи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Ярослав Болюбаш, котрі теж увійшли до складу номінантів престижної відзнаки.

Нагадаємо, що Державну премію в галузі освіти засновано Указом Президента України наприкінці вересня 2010 року. Відповідно до положення про премію, вона є державною нагородою і присуджується за видатні досягнення в галузі освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ