Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські поліцейські затримали 4 п'яних водіїв, один із них ніколи не мав водійського посвідчення

Сьогодні, 11 листопада, львівські поліцейські затримали 4 п'яних водіїв, один із них ніколи не мав водійського посвідчення. Про це повідомила Патрульна поліція Львова.

Перший випадок стався на вулиці Старознесенській, вже під ранок, патрульні помітили у кюветі бус Hyundai. Пасажир та водій були у видимому стані алкогольного сп‘яніння. Як з‘ясувалося, у водія ніколи не було водійських прав. Керування автомобілем передав власник, який сидів поруч і теж був у стані сп‘яніння. Водія перевірили на драгері – 1.16 проміле. На цього чоловіка складено протокол за водіння автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння і постанову про водіння без документів. На власника автомобіля винесена постанова за передачу керма сторонній особі без документів.

Ще одних нетверезих  патрульні помітили на вулиці Китайській. Зупинилося авто і з нього вийшли чоловіки справити потреби. Поліцейські зробили зауваження хлопцям і підійшли до водія автомобіля Honda Accord. Від нього було чутно алкоголем. Перевірка на драгері встановила – 1.12 проміле. 

Окрім того, на вулиці Зеленій о 03:00  патрульні зупинили Audi А6 на польській реєстрації, яка рухалася по смузі громадського транспорту. Під час винесення постанови, патрульні відчули запах алкоголю від водія. Драгер встановив 1.16 проміле.

Остання пригода сталась на вулиці Мечнікова. Автомобіль Renault Logan їхав з увімкненою аварійкою, водій почав подавати руками сигнал до поліцейських. Екіпаж зупинився, аби запитати чи водій потребує допомоги. Чоловік був у сильному стані алкогольного сп‘яніння. Драгер встановив – 2.44 проміле. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ