Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські пористи мають право не узгоджувати обласні акції з керівництвом партії — прес-секретар Каськіва

Львівські обласні партійні осередки ГП «Пора» мають право самі вирішувати, які акції проводити на місцевому рівні. Про це у коментарі «Гал-info» повідомила прес-секретар ГП «Пора» Мар’яна Почтар.
«Обласні осередки самі вирішують, які акції проводити. У нашій політичній силі проведення акцій на місцевому рівні не узгоджується із керівництвом партії: головою політради Каськівим чи з кимось іншим. На місцях є обласний керівник політради, який і вирішує доцільність проведення акцій. А сьогоднішня акція «Пори» у Львові – акція саме обласного місцевого рівня, значення і масштабу, тому обласна політрада сама й прийняла рішення про її проведення», – зазначила Мар’яна Почтар.
Нагадаємо, що 11-12 січня на пунктах перетину кордону з Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців „Пори”, котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону та при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року.
Сьогодні жителі прикордонної зони Львівщини пікетують Генеральне консульство Польщі у Львові, а також у цнкті пропуску „Краківець”.
Сьогодні повинна відбутися нарада за участю представників обласної влади, Генконсула та представників МЗС щодо урегулювання ситуації на українсько-польському кордоні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ