Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські правоохоронці перевіряють міське та обласне управління земельних ресурсів на предмет земельних афер

Головне управління МВС України у Львівській області проводить перевірку земельних афер на Львівщині. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Головного управління МВСУ у Львівській області, генерал-майор Василь Пісний, правоохоронні органи перевіряють Головне управління земельних ресурсів ЛОДА, а також управління земельних ресурсів ЛМР на предмет земельних афер, зокрема, перевіряють у який спосіб надавалася оренда, як проводилися земельні аукціони (участь у земельних аукціонах родичів чиновників).
За словами Василя Пісного, результатів перевірки ще немає. Як тільки вони будуть, головний правоохоронець області відразу повідомить. „Найбільше нас цікавить Пустомитівський район. Оскільки там було найбільше зловживань та розбазарювання земель”, – зазначив Василь Пісний.
Він також повідомив, що проводиться перевірка у справі про незаконне заволодіння сотнями гектарів Брюховицького лісу.
Нагадаємо, раніше міський голова та депутати Львівської міської ради надіслали звернення до Президента України Віктора Ющенка з проханням особисто втрутитися у ситуацію зі спробами привласнення 350 гектарів унікальних лісів та привласнення п’ятнадцяти земельних ділянок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ