Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські правоохоронці зустрілись з фанами „Карпат”

Львівські правоохоронці сіли за стіл переговорів із футбольними фанатами. Для серйозної розмови міліціанти, керівництво футбольного клубу „Карпати” та вболівальники зустрілись на території стадіону „Україна”. За словами учасників, розмова проходила в спокійній та досить позитивній атмосфері. Повідомили „Гал-іnfо” у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Під час розмови всі три сторони мали нагоду висловити свої претензії один до одного, окреслити основні проблеми та, можливо, знайти шляхи до їх вирішення, адже всі учасники цих своєрідних переговорів зацікавлені в проведенні „Євро 2012” у Львові. Бійки ж із міліцією на трибунах особливої честі нашому місту в очах світової спільноти не роблять.

Правоохоронці наголосили на тому, що обов’язки свої будуть виконувати за будь-яких умов і тут жодних компромісів бути не може.

„Ми довели молодим людям, що за їхні вчинки на них може чекати адміністративна і кримінальна відповідальність як мінімум по 5 статтях. Також, ми попередили їх, що громадська безпека для наc на першому місці і у випадку правопорушень ми будемо адекватно на це реагувати”, – розказав заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області, начальник міліції громадської безпеки Василь Струс.

Завершились переговори обіцянкою фанатів контролювати ситуацію на трибунах. Чого варті фанатські обіцянки покажуть майбутні матчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ