Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські прикордонники не пустили в Україну екскаватор за 600 тис. грн

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення прикордонниками Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили контрабандний екскаватор, повідомила нначальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельник.

На в’їзд в Україну смугою руху "червоний коридор" прибув вантажний автомобіль марки «МАН» та причіп під керуванням 43 річного громадянина Республіки Польща. Який згідно товаросупровідних документів перевозив товар: «Екскаватор «Komatsu» неукомплектований, бувший у користуванні з обладнанням» вартістю 30 000 євро. Вантаж слідував з Польщі в Україну

Під час візуального огляду даного транспортного засобу у інспектора прикордонної служби виникла підозра щодо правдивості відомостей в товаросупровідних документах (водій помітно нервував).

В ході спільного огляду вищезгаданого транспортного засобу та вивчення товаросупровідних документів було виявлено ще один пакет документів, після вивчення яких було встановлено: що громадянин Польщі вчинив дії спрямовані на переміщення через Державний кордон України товарів (комплектуючих до екскаватора «Komatsu» тип: РС450») з приховування від прикордонного та митного контролю шляхом подання для їх переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо вартості, кількості та ваги товарів.

Товар який перевозився було вилучено та передано працівникам митниці. Загальна сума оцінки вилученого товару – 628 тис. гривень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ