Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські прикордонники запрошують на службу

Львівський прикордонний загін запрошує на військову службу. Перевага надається кінологам, зв’язківцям, водіям і людям з досвідом прикордонної служби, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Відповідно до рішення Президента України та РНБО розпочато  черговий етап мобілізації з метою підвищення боєздатності армії. Це можливість для кожного свідомого патріота добровільно стати на захист своєї Батьківщини та її незалежності.

Зараз на східних рубежах нашої країни мужньо виконуюсь свій обов’язок військовослужбовці з різних регіонів України і велика частка з них є мобілізованими. Державна прикордонна служба України забезпечує свій персонал усім необхідним для виконання поставлених завдань. Весь мобілізований персонал отримує військову форма одягу (за сезоном), засоби особистого захисту, грошове забезпечення на рівні військовослужбовців за контрактом та інші соціальні та матеріальні переваги.

Якщо ви підпадаєте під черговий етап мобілізації або добровільно бажаєте проходити службу в лавах Державної прикордонної служби України звертайтесь у  Львівській прикордонний загін,  перевага надається особам, які раніше проходили службу у ДПС, а також спеціалістів: кінологів, зв’язківців, водіїв, кухарів, медичний персонал.

За довідками та більш детальною інформацією звертайтесь у Львівській прикордонний загін  за адресою: м. Львів, вул. Личаківська  74, (032) 239-01-98, 0673370650

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ