Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські прикордонники затримали підозрюваних у пограбуванні

Прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону затримали громадян Республіки Вірменії, які двічі затримувалися за порушення правил перебування на території України і підозрюються у скоєнні злочину у місті Києві, повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Прикордонний патруль помітив чоловіків ще задовго до того, як вони наблизилися до Державного кордону. Мандрівників було запрошено до відділу прикордонної служби з метою проведення перевірочних заходів.

Як з’ясувалося, чоловіки 1982 та 1983 років народження, не вперше в полі зору прикордонників, ще кілька днів тому, стражі кордону їх уже затримували, проте чоловіки вдруге вирішили випробувати долю. Проте, їх задум так і залишився невтіленим. Однак, при перевірці можливої причетності даних громадян до скоєння злочинів або правопорушень на території України було встановлено їхню причетність до пограбування в одному із готелів Святошинського району в місті Києві. Про даний факт, було проінформовано співробітників МВС у Львівській області та за місцем скоєння злочину. Згодом,іноземців правопорушників прикордонники в офіційному порядку передали представникам МВС, які прибули за ними із столиці у Львівський прикордонний загін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ