Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські прикордонники затримали цигарок на 714 тисяч гривень

Прикордонниками Львівського прикордонного загону разом з працівниками митниці було вилучено транспортний засіб вартістю 40 тисяч гривень за перевезення контрабандних цигарок, – повідомила прес – секретар начальника Львівського прикордонного загону капітан Ярослава Мельник.

У міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення "Рава – Руська" на виїзд з України  прибув мікроавтобус марки  «Фольксваген» 1999 року випуску, під керуванням громадянина  України  1988  р. н., мешканця Львівської обл.

 

Під час візуального огляду даного транспортного засобу на підставі аналізу та оцінки ризиків у прикордонників виникла підозра, щодо можливого переміщення товарів заборонених для вивезення  з України.

 

У ході проведення письмового декларування громадянин України заявив про відсутність у нього будь-яких предметів та товарів, що підлягають декларуванню.

 

Даний транспортний засіб був оглянутий спільною оглядовою групою в ході якого було виявлено: 119 пачок цигарок, які знаходились  в  порожнині автомобіля. 

 

Порожнини – вентиляційний отвір для підігріву салону, який знаходиться у днищі автомобіля і має доступ тільки знизу та в панелі приборів  де знаходились сигарети.

 

Товар вилучено та передано на склад митниці. По факту виявлення товару було складено протокол про порушення митних правил,  сума оцінки –   714 (сімсот чотирнадцять) гривень.

 

За перевезення  контрабандних  товарів з використанням порожнини  вилучено транспортний засіб на суму   40 071  (сорок тисяч  сімдесять одну) гривню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ