Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські регіонали допоможуть місцевому кікбоксерському клубу

Аби підтримали розвиток спорту у нашому місті, Львівська міська організація Партії регіонів стала генеральним спонсором кікбоксерського спортивного клубу "Тайфун”. Прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

Як розповів голова Сихівської районної організації Партії регіонів Роман Тхір, Партія регіонів уже надала фінансову допомогу спортивному клубу для купівлі обладнання. Підтримувати місцевих спортсменів регіонали обіцяють і у подальшому.
 
"Партія регіонів неодноразово долучалася до організації спортивних заходів, які відбувалися у нашому місті. Багато з них ми проводимо самостійно. Наприклад, тиждень тому на території Академії сухопутних військ відбулися змагання «Спорт на вулицях Львова». Учасники заходу показували свої навики у виконанні вправ на турніках та брусах.
 
І кожного разу ми наголошуємо: спорт – це життя, це наше майбутнє та здоров’я. А ми – за здорову націю”, - підсумував депутат Львівської обласної ради,  голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.
 
Додамо, що спортивний клуб "Тафун” розміщується у приміщенні Сихівської гімназії, що на вулиці Хоткевича, 48.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ