Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські регіонали надали продуктову допомогу реабілітаційному центру для наркозалежних

Овочевий набір від Залізничної районної у місті Львові організації Партії регіонів отримав стаціонарний реабілітаційний центр „Дорога” для наркозалежної молоді, який розташований у селі Княже, що у Золочівському районі. Повідомила прес-служба ЛМО Партії регіонів.

Зокрема, регіонали закупили для установи більше  200 кілограмів картоплі.  Аби  хоча б часткового допомогти  закладу забезпечити хворих харчуванням.

Як розповів представник громадської організації  „Дорога“ Павло Горончак, наразі у реабілітаційному центрі  перебуває 10 осіб. „Ми живемо виключно за рахунок грантових коштів. Тож будь-яку допомогу сприймаємо тільки позитивно”, - підсумував Павло Горончак.

„Чужих проблем  -  не буває. І хочеться, щоб про це пам’ятав кожен з нас. Відтак, з нагоди різдвяних та новорічних свят, ми  вирішили надати своєрідну продуктову підтримку для реабілітаційного центру. Щоб ті люди, які опинилися у складних життєвих умовах,  розуміли, що про них пам’ятають”, - наголосив  голова Залізничної районної у місті Львові організації Партії регіонів Олег Хоменко.

Нагадаємо. Стаціонарний реабілітаційний центр для наркозалежної молоді, що у селі Княже, Золочівського району розрахований на одночасне перебування 30 клієнтів. Програма реабілітації триває 12 — 18 місяців  і базується на принципах роботи терапевтичної спільноти та застосуванні Програми «12 Кроків».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ