Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські регіонали вирушили у Феодосію, де виник конфлікт з американськими військовими через проведення навчань

Партія Регіонів відправляє великі мобільні групи зі всіх областей України у Феодосію, де виник конфлікт з американськими військовими через проведення навчань – повідомив сьогодні під час прес-конференції народний депутат Олексій Радзієвський. За його словами, мобільна група зі Львова у Феодосію вже вирушила. Як пояснив народний депутат, регіонали зроблять все для того, щоб ті навчання були або приведені у відповідність до чинного законодавства, або американці покинули Україну. Як переконаний депутат, на найближчому пленарному засіданні, яке відбудеться 14 червня, народні обранці обов’язково висловляться з приводу подій у Феодосії.

«Після того, як у Феодосії виник скандал, 28 народних обранців, в  тому числі і я, вирушили у Феодосію, щоб на місці розібратися у ситуації. Ми поспілкувалися з начальником митної служби АРК, який приймав американський вантаж, оглянули контейнери, яких було аж 74 і на кожному з них були американські наклейки, які попереджали, що в контейнерах небезпечний вантаж, коли ж на вимогу народних депутатів деякі з контейнерів розкрили, вони були пустими. Начальник митної служби запевнив, що документів на розвантаження контейнерів у нього немає і взагалі про розвантаження контейнерів він нічого не знає. Нам стало зрозуміло, що ми є свідками інтервенції іноземними силами на територію нашої держави, всі заяви Луценка та Тарасюка, в яких вони говорили, що в контейнерах є будматеріали, носять брехливий характер, насправді в них прибула зброя, ми бачили вибухівку, навіть біологічна зброя. Більше того, за нашою інформацією, там були і зенітно-ракетні установки. Таким чином вищі посадовці України скоїли злочин, який межує із зрадою національних інтересів», — зазначив Олексій Радзієвський.
За словами депутата, Партія Регіонів не збирається миритися із ситуацією, яка склалася в Феодосії і тому вже сьогодні звозить у портове місто регіоналів зі всієї України, щоб в разі необхідності протидіяти виникненню надзвичайної ситуації.
Нагадаємо, з 28 травня у Феодосійському порту тривають пікети з приводу швартування американського судна "Едвантедж". Опозиція вимагає звільнення відповідальних за це посадовців. Офіційний Київ називає ці заяви політиканством, а конфлікт - штучним. Судно «Едвантедж» розвантажувало у Феодосійському порту транспорт, зброю та будівельну техніку. Все це, як стверджують у командуванні Українського військово-морського флоту, призначалося для військових навчань вітчизняних ВМС.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ