Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські регіонали «зашифрували» свою обласну партконференцію

Львівські регіонали «зашифрували» свою обласну партконференцію. Так, як повідомив «Гал-info» голова обласної організації ПР, народний депутат України Олексій Радзієвський, обласна конференція Партії регіонів відбулася минулого тижня, у той час як мала б відбуватися, як повідомляв напередодні Радзієвський, у другій декаді жовтня. Про свою конференцію львівські регіонали не афішували і провели її тільки у тісному партійному колі, не запрошуючи журналістів.
 «Це що - якась резонансна подія? Звичайна партійна конференція. Вона не була закритою, просто я закрутився у справах в Києві, а ніхто у Львові не подбав про те, щоб повідомити про конференцію журналістів», — пояснив Олексій Радзієвський.
 За словами нардепа, обласна конференція ПР обрала делегатів на всеукраїнський з’їзд регіоналів, який 28 жовтня відбудеться у Києві. Крім цього, на конференції обговорили найближчі завдання для обласного осередку ПР, зокрема, необхідність розширення рядів партії, а також питання ідеологічної роботи та роз’яснення політики уряду Януковича серед партійців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ