Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські регіонали звернуться в прокуратуру та до суду, а також проведуть масові акції протесту в області проти вчорашньої заяви Львівської облради

«Львівська обласна рада завжди відрізнялася від нормальних цивілізованих обласних рад систематичним порушення конституційного державного ладу та прийняттям рішень, які суперечать законодавству України. Вчорашня заява — це прояв величезного невігластва та ігнорування системи законно діючих зареєстрованих згідно з чинним законодавством партій», — так прокоментував «Гал-info» голова ЛОВ Партії регіонів Олексій Радзієвський вчорашнє звернення Львівської облради до Президента України Віктора Ющенка із вимогою заборонити діяльність Партії регіонів та КПУ.
«Безумовно, ми обурені. Безумовно, і нам це прикро констатувати вже вкотре, що облрада потрапить черговий раз у політичний скандал, причому стане його епіцентром. Ми будемо звертатися до органів прокуратури та суду щодо цієї заяви. Також проведемо систематичні масові акції протесту не тільки під стінами Львівської облради, а й по цілій області загалом. Ми дійдемо до Верховного Суду та «піднімемо на ноги» Верховну Раду України. Врешті-решт, потрібно ж покласти край цим політичним абсурдам, які приймає Львівська облрада», — зазначив Радзієвський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ