Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські школярі поїдуть за обміном у Челябінськ

Львівська міська молодіжна громадська організація «Інститут українських студій» з 5 до 13 січня проводить молодіжний обмін учнями лінгвістичної гімназії №23 з міста Челябінськ (Російська Федерація) та львівської лінгвістичної гімназії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.


Метою обміну є ознайомлення учнів з Росії з українськими різдвяними традиціями, а також налагодження співпраці зі школами міста Львова та залучення львівських школярів до спільних проектів. В рамках обміну російська сторона провела презентацію проектів та можливостей співпраці для представників львівської лінгвістичної гімназії.

«Міське управління освіти впродовж багатьох років співпрацює з різними містами Європи. Реалізовуємо спільні проекти із Нідерландами, Польщею, Німеччиною, Канадою. У таких проектах найцікавішим є обмін учнів, коли наші діти мають можливість поїхати в інші міста і навпаки», - розповіла спеціаліст управління освіти ЛМР Ірина Гайдук.

Одним із запрезентованих проектів для співпраці є проект iEARN. Метою цього проекту є представлення доступу користувачам інтернету до широкого кола соціальних проектів та можливість реалізувати власні ідеї. IEARN – це глобальна інфраструктура людей – вчителів та учнів, які працюють над спільними проектами, використовують різні мови для комунікації і будуючи міжнародну освіту суспільства за принципом «народної дипломатії».

Основна ідея проекту iEARN полягає в девізі: «Linking Communities to Make a Difference in the World», який перекладається як: «Об’єднаймось, щоб зробити світ кращим».

Детальніше на блозі: www.ourlittleenglish.blogspot.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ