Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські школярі відпочиватимуть у заміських оздоровчих закладах

Начальник управління освіти Львівської міської ради Костянтин Лазурко повідомив про організацію літнього оздоровлення львівських школярів, яка проводиться відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 07.04.2006 р. № 624 ”Про заходи щодо організації відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської молоді влітку 2006 року". Цим рішенням визначені категорії дітей для оздоровлення в першочерговому порядку: діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування; діти із малозабезпечених сімей; діти, які мають статус постраждалих внаслідок Скнилівської авіакатастрофи; талановиті та обдаровані діти (призери Всеукраїнських, обласних міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, спортивних змагань). Про це повідомили у відділі громадських зв’язків ЛМР.

На базі заміських оздоровчих закладів “Ватра" (с. Гребенів Сколівського району) та „Старт" (с. Коростів Сколівського району) цього року заплановано оздоровити 1080 дітей. Путівки виділено для 168 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, 375 дітей із малозабезпечених сімей, 537 обдарованих дітей.
Усього у таборі „Ватра" відпочиватиме 440 дітей у 4 табірні зміни по 110 дітей. Тут планується оздоровити 65 дітей–сиріт і 375 дітей із малозабезпечених сімей.
В оздоровчому таборі “Старт” планується оздоровити 640 дітей у 4 таборні зміни по 160 дітей. З них 103 дитини - сироти та 537 талановитих і обдарованих дітей.
У минулому році було оздоровлено 94 дитини–сироти, 400 дітей із малозабезпечених сімей, 470 обдарованих дітей.
Цього року перший заїзд дітей відбудеться 20 червня. Підготовлені та розподілені путівки. Проведено конкурсний набір педагогічних працівників для роботи в оздоровчих закладах та перший навчальний семінар для працівників оздоровчих закладів з питань виховної роботи та охорони праці. Передбачено чотирьохразове харчування дітей, при вартості харчування 14 гри. в день на одну дитину згідно з примірним двотижневим меню, затвердженим санітарною епідеміологічною службою.
Створена комісія для проведення перевірки готовності оздоровчих закладів до початку оздоровчої кампанії. Проведено дві виїзні перевірки.
Зараз директори оздоровчих закладів готують заклади приводять у відповідність технічне обладнання, завершують ремонтні роботи приміщень та благоустрій територій. Завершується укладання угод, передбачених даним приписом, на забезпечення продуктамн харчування, медичним обслуговуванням, на прання білизни, вивіз сміття та ін., проводяться лабораторні дослідження води.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ