Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські спортсмени посіли 6 місце на Чемпіонаті Європи з фехтування

З 4 по 10 березня вихованці ЛДЮСШ №2 у складі збірної команди України брали участь в Чемпіонаті Європи з фехтування на рапірах серед кадетів та юніорів, що проходив у місті Пореч (Хорватія). Збірна команда України посіла 6 командне місце, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛДЮСШ № 2, у змаганнях збірних команд чоловіків участь приймали 12 найсильніших команд Європи. У складі української збірної фехтував учень ЛДЮСШ №2 Пилип Колесніков.

«У першому поєдинку за вихід у вісімку кращих збірних наша команда зустрілась із збірною командою Швеції. У важкій, напруженій, безкомпромісній боротьбі з перевагою в один «укол» перемогу святкувала збірна команда України 40:39. Збірна команда Італії, визнаний лідер не тільки Європейського фехтування, але й світового – наступний суперник нашої команди за вихід до кращої четвірки. На жаль, майстерність та клас італійців взяли гору 45:18. Наступний суперник українців була команда Великої Британії. З рахунком 45:42 перемогу святкувала збірна команда України. Останнім суперником у Чемпіонаті Європи для нашої команди була збірна Угорщини, яка вважається однією з найсильніших у Старому Світі. У напруженій боротьбі, з перевагою в один «укол» перемогу здобула команда Угорщини 30:29», - зазначила директор ЛДЮСШ № 2 Ольга Винницька.

У змаганнях жінок участь брали 10 збірних команд. 8 командне місце займає збірна команда України, в складі якої є учениця ЛДЮСШ №2 Шипілова Олена.

«У першому двобої за вихід у кращу вісімку Європи наші фехтувальниці зустрілись з командою Ізраїлю та прогнозовано перемогли суперниць 44:38. Визнаний фаворит змагань збірна команда Франції стала на шляху наших дівчат за вихід до півфіналу 45:22. Франція святкує. Далі були ще два поєдинки, у яких наша збірна поступилась збірній Німеччини 45:27 та Нідерландам45:30», - директор ЛДЮСШ № 2 Ольга Винницька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ