Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські старшокласники позмагалися у брейн-рингу на тему податків та економіки

Сьогодні, 5 грудня, у Львівському ліцеї менеджменту учні випускних класів змагалися на краще знання основних положень, що охоплюють податки та економіку. Організували цю імпрезу  міські податківці. Повідомили „Гал-іnfо” в ДПІ у м. Львові.
„Доросле життя готує  майбутнім випускникам  чимало нових іспитів. І щоб добре скласти їх, необхідно багато знати і вміти”, – наголосила начальник відділу зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи Наталія Нечипорук,  яка розповіла учням про основи податкового законодавства України.
 З розповідей податківців ліцеїсти також дізналися багато нового про історію податків, основи підприємницької діяльності.
 Отримані знання всі бажаючі змогли одразу ж закріпити на практиці: поділившись на команди, вони взяли участь у змаганні ерудитів – брейн-рингу, що складався з кількох завдань. Як розповіли самі учасники, запитання були цікаві, стосувалися не лише  податкового законодавства та історії податків, а й вимагали асоціативного мислення.
 Як зазначили члени журі, учні добре орієнтуються у запропонованій тематиці, оскільки викладачі ліцею надають їм необхідні знання, та й податківці тут бажані гості, щороку зустрічаються  з учнями, читають лекції, відповідають на  запитання, що  хвилюють юних громадян.
 “Майбутні менеджери виявилися на висоті, показали відмінне знання азів  економічних та податкових знань, та переміг найсильніший”, – наголосила, нагороджуючи переможців, заступник начальника ДПІ у м. Львові Тетяна Чичирко.
Переможцям було вручено почесні грамотами, а всіх учасників пригостили  солодощами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ