Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські стрибуни на „Таврійських висотах” виконали нормативи кандидатів у майстри спорту

1 березня в Херсоні відбулись традиційні Всеукраїнські змагання "Таврійські висоти", на яких львівські стрибуни Ірина Маланчук і Тарас Завада (СК "Висота") вперше виконали нормативи кандидатів у майстри спорту. Про це „Гал-info” повідомили сьогодні, 4 березня, у прес-службі Федерації легкої атлетики у Львівській області.
Цього року на змагання до Херсону поїхало п'ятеро спортсменів зі Львова. Очолила команду представник та тренер-початківець Мар’яна Брунець.
Змагання проводились у двох вікових категоріях-дорослі та юнаки (1991 р. н. та молодші). У жіночому гран-прі перемогла срібний призер Чемпіонату України Олена Демидова з Миколаївської області з результатом 186см, другою в секторі була багатоборка з Вінниці Вікторія Добринська, яка нещодавно стала призером матчу Україна-Росія-Білорусь в місті Суми, її результат – 183 см. А бронзову нагороду  завоювала львівська спортсменка Ірина Маланчук з новим особистим рекордом – 175 см.
У чоловіків переможцем турніру став місцевий стрибун, призер юніорської Першості Європи Андрій Проценко з новим особистим рекордом 2.24. На другу сходинку п'єдесталу піднявся ще один  херсончанин Віталій Самойленко - 2.21. Третє місце посів МСМК з Одеси Руслан Гливінський - 2.15. Львів'янин Тарас Завада теж змагався у цій категорії і встановив новий особистий рекорд - 2.05 (7 м), виконавши норматив кандидата у майстри спорту.
У юнацькій категорії змагались львівські спортсмени  Дмитро Назарук - 3 місце -195 см, Хілик Дмитро – 170 см, Соколенко Олексій – 160 см.  
Нагадаємо, що Всеукраїнський турнір "Таврійські висоти" проводиться в Херсоні вже не вперше. Головним організатором цих змагань є випускник Львівського державного інституту фізичної культури Геннадій Зуєв, який колись жив і тренувався у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ