Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські студенти можуть стати волонтерами в одній з країн Європейського Союзу

Програму Європейського Союзу „Молодь” презентуватимуть 18 квітня студентам Інституту Громадського Лідерства — повідомили „Гал-info” в  Інституту Громадського Лідерства. Заплановано, що у ній візьмуть участь представники 35 громадських організацій, які навчаються в ІГЛ.
Програма “Молодь” була створена Європейською Комісією, Європейським Парламентом та державами-членами Євросоюзу для задоволення інтересів молоді через сприяння в організації міжнародних проектів молодіжним організаціям та ініціативним групам, можливість стати волонтером в одній з країн Європейського Союзу та через надання Європейською Комісією фінансової підтримки для реалізації молодіжних проектів.
Програма через міжнародні молодіжні зустрічі, Європейську волонтерську службу, треніги та семінари надає широкі можливості для розвитку молоді, полегшення інтеграції молодих людей у суспільство в цілому. Програма діє в 31 європейській країні, а також розвиває співробітництво з країнами Східної Європи та Кавказу (Росія, Білорусь, Україна, Молдова, Вірменія, Азербайджан і Грузія).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ