Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські студенти на один день очолять міську раду

У рамках відзначення Дня студента львівські студенти отримають можливість один день попрацювати в кабінетах начальників департаментів та управлінь Львівської міської ради. Про це на прес-конференції 12 листопада повідомив студентський мер Львова Олександр Драган.
У  четвер, 15 листопада, у Львові розпочнеться проект «Владу студентам», в контексті якого в цей день відбудеться звітно-виборча конференція студентської ради міста. Під час конференції відбудуться вибори студентського мера та переобрання керівних органів студентської ради міста.
«В п'ятницю, 16 листопада,  о 9.30 студенти навчальних закладів Львова одягатимуть скульптури левів біля Ратуші у бакалаврські мантії, в також встановлять біля входу у Ратушу великий конспект пропозицій для міської ради, о 10.00 відбудеться студентська сесія, після якої студенти отримають змогу покерувати міською радою», - зазначив Олександр Драган. Також в цей день студенти Львова будуть малювати герби своїх навчальних закладів на Площі Ринок. «Таким чином під час проекту «Владу студентам» вони матимуть можливість ознайомитися із роботою департаментів та вивчити можливості співпраці із студентською громадою», - повідомив студентський мер.
Як переконує начальник управління сім'ї, молоді та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний, конструктивні студенські пропозиції щодо поліпшення життєдіяльності міста та його жителів будуть не тільки донесені, а й реалізовані, зважаючи на успішне співпрацювання студентської ради із міською радою минулого року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ