Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські студенти потрапили під "коронавірусні санкції"

Як повідомила дописувачка Гарячої лінії міста Львова, її син, студент одного з львівських ЗВО був оштрафований напередодні за безквитковий проїзд в міському трамваї при наявному місячному проїзному квитку, який придбав декілька днів тому.

Як зазначила дописувачка, на початку квітня, її син він купив пільговий студентський квиток для проїзду в електротранспорті на 30 днів вартістю 80 грн., а 7 квітня їдучи на роботу, (він підпрацьовує в одному із супермаркетів міста, як і багато студентів, мав із собою студентський квиток денної форми навчання та довідку, де працює) був оштрафований на суму 140 грн. по причині, що ця карточка не дійсна, бо пільги усіх категорій з 23 березня призупинено.

1/2

Варто зазначити, що у Львові дійсно рішенням комісії ТЕБ та НС скасовано безкоштовний проїзд пільгових категорій громадян, про що повідомлялось на сайті ЛМР. Також на сайті Львівської міської ради розміщено перелік пільгових категорій громадян, що мають право безкоштовного проїзду у громадському електротранспорті, студентів в даному переліку немає.

Також дописувачка намагалась звернутись до керівництва ЛЕТ з вимогою про повернення коштів за продану картку, але її не пропустили, мотивуючи своє рішення карантинними заходами.

Залишається питання, чи підпадають скасуванню вже придбані пільгові студентські картки, а також чому даний проїзний було продано в квітні, якщо рішення про призупинення було прийняте ще в березні? Відповідей на дані питання ми наразі не отримали.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ