Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські теплопостачальні підприємства відремонтували сім кілометрів тепломереж

Протягом підготовки до опалювального періоду 2006-2007 років теплопостачальні підприємства міста - ЛМКП “Львівтеплоенерго” та ЛКП “Залізничтеплоенерго” провели масштабні роботи із заміни й ремонту теплових мереж. Для забезпечення якісного теплопостачання в опалювальний період відремонтовано понад сім кілометрів тепломереж  на загальну близько 10 млн грн – повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі Львівської міської ради.
ЛМКП “Львівтеплоенерго” замінило 4 км 900 м тепломереж (1,6 км у Шевченківському районі, 810 м у Франківському районі, 740 м у Сихівському, 1,62 км у Галицькому та 710 м у Личаківському) на загальну суму 7 млн 800 тис. грн.
Для якісної та енергоощадної роботи львівські теплопостачальники встановлюють попередньоізольовані труби, втрата тепла в яких становитиме лише 4-5 % (старі тепломережі втрачають до 18% тепла).
ЛКП “Залізничтеплоенерго” замінило 2 км тепломереж. Із них 1,5 км труб було замінено за власний рахунок підприємства (530 тис. грн). За кошти, виділені з бюджету міста (680 тис. грн), здійснено ремонт тепломереж на вулицях Ряшівська, Патона (500 м тепломережі).
Першочергово перед опалювальним сезоном 2006-2007 років були замінені тепломережі, пошкоджені під час гідравлічних випробувань, термін експлуатації яких вийшов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ