Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські центри зайнятості впроваджують інтернет-сервіс ЄІАС(.NET)

На Львівщині один з пілотних центрів зайнятості – Новояворівський – після досконалого вивчення дослідної версії 10 січня 2011 року успішно розпочав роботу з промислової експлуатації інтернет-сервісу ЄІАС(.NET), повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Перехід на роботу на новій платформі – явище закономірне. Адже все більше наших співвітчизників за пошуком потрібної інформації звертаються до всесвітньої комп’ютерної мережі. А основною перевагою ЄІАС(.NET) і є можливість надавати соціальні послуги клієнтам служби зайнятості – працедавцям і пошуковцям роботи – у режимі реального часу через швидкісний Інтернет.

Модернізоване програмне забезпечення дозволить краще взаємодіяти з партнерами, приймати рішення, опираючись на вдосконалену систему інформації, а ще – відкриває можливості надавати нашим клієнтам послуги за міжнародними стандартами. Оптимізація схеми зберігання даних і підвищення безпеки доступу до них підвищує швидкодію системи: безробітні в режимі он-лайн зможуть оперативно довідуватися про наявні пропозиції роботи у загальнодержавній базі вакансій, а працедавці здійснюватимуть пошук потенційних працівників за спрощеною процедурою, при чому не тільки в межах регіону, а в цілому по Україні. Отож нововведення позитивно вплине на рівень працевлаштування, ліквідує територіальну залежність у разі необхідності організації професійного навчання громадян за окремими професіями, розширить змогу залучати непрацюючих до оплачуваних громадських і сезонних робіт тощо.

Дослідну версію новітнього програмного забезпечення у січні 2011 р. активно випробовують фахівці Львівського та Стебницького міських і Стрийського міськрайонного центрів зайнятості. У лютому вони також розпочнуть роботу, яка буде відтворена в єдиному інформаційному просторі. А з травня п. р. усі базові центри зайнятості Львівщини працюватимуть за модернізованою програмою ЄІАС(.NET).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ