Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські вчителі та їхні учні зможуть пройти навчання деревообробки у просторі Lviv Open Lab

У майстерні «Сверлик», яка кілька тижнів тому відкрилася у міському просторі інноваційної освіти Lviv Open Lab, проводитимуть спеціальні тренінги для вчителів. Тренінги розраховані не лише на вчителів трудового навчання, але й на всіх, хто хоче застосовувати у своїй роботі підходи STEAM-освіти.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Під час дводенного тренінгу вчителі зможуть підвищити свою кваліфікацію, дізнаються про можливості майстерні, особливості роботи з деревом та електроінструментом, а ще дізнаються як застосувати підходи до навчання, що використовуються в майстерні, у себе в класі.

Такі тренінги з 11 жовтня періодично відбуватимуться у Lviv Open Lab за сприяння управління освіти Львівської міської ради. По завершенню навчання вчителі отримають відповідні сертифікати.

Крім вчителів, в майстерню на безкоштовні заняття матимуть змогу записуватися шкільні групи, кожен учасник яких на занятті зможе виготовити виріб із дерева власними руками.

Щоб записатися на тренінг, вчителям потрібно заповнити анкету: 

https://forms.gle/wLiuLDqvR9vcoDtq8

А щоб прийти на заняття у майстерню шкільною групою, теж потрібно зареєструватися: 

https://forms.gle/cG7dGeeCZCgthTWx5

Довідка

Lviv Open Lab - це простір інноваційної освіти на Сихові, частина мережі молодіжних просторів ТВОРИ!. Основною метою простору є популяризація науки і технологій серед підлітків та молоді, а також створення можливостей для їх розвитку.

Творча столярна майстерня «Сверлик» - це місце, де діти і дорослі майструють та декорують, створюють цікаві художні роботи з дерева та скла за допомогою електроінструменту. Відвідувачі майстерні вчаться вирізати, шліфувати, різьбити, свердлити, фрезерувати, випалювати, гравірувати, фарбувати, клеїти та декорувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ