Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські вчителі тепер мають змогу ознайомитися з матеріалами проекту "Центри взаємодопомоги вчителів у Львові"

Нещодавно вийшли друком матеріали проекту “Центри взаємодопомоги вчителів у Львові”. Проект протягом року реалізовувала львівська громадська організація “Центр освітніх ініціатив”. Про це повідомляє «Освітній портал».
У брошурі вміщено інформацію про стан освітньої політики у Львові, короткі звіти про засідання Центрів взаємодопомоги вчителів, рекомендації команди проекту щодо освітньої політики Львова, а також матеріали для використання інтерактивних методик у школі.

Проект “Центри взаємодопомоги вчителів у Львові” реалізовує громадська організація “Центр освітніх ініціатив”, яка діє з 28 березня 1996 року як благодійна громадська організація
Проект передбачає створення неформальних центрів взаємодопомоги для вчителів у трьох міських районах Львова задля покращення соціально-психологічного клімату у вчительському середовищі, підтримки інтересів молодих вчителів та поліпшення іміджу вчительської професії, який особливо різко впав у міських середовищах.
Такі центри взаємодопомоги створені у Личаківському, Сихівському та Франківському районах міста і слугують для вчителів як місцем обміну досвідом щодо вирішення складних проблем та розширення кола спілкування і власного світогляду, так і місцем, у якому зможуть напрацьовуватися рекомендації щодо покращення ситуації у сфері шкільної освіти.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ