Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські військовики отримали 25 квартир, а до кінця року гарантовано отримають вдесятеро більше

Сьогодні, у штабі Західного оперативного командування командувач військами ЗахОК генерал-лейтенант Михайло Куцин вручив ключі від 25 квартир для сімей військовослужбовців Львівського гарнізону. Про це „Гал-info” повідомив начальник прес-центру Західного оперативного командування Олександр Поронюк.
Серед цих квартир 22 квартири призначені для службового використання військовослужбовцями, а три для постійного проживання. Квартири військовослужбовці отримали у Львові, по вулиці Шевченка 131 та у смт. Брюховичах. Зокрема, серед новоселів є військові, які чекали на таку нагоду 25 років.
Як зазначив командувач ЗахОК Михайло Куцин під час вручення ключів, виділення квартир стало можливим завдяки співпраці з Міністерством оборони та місцевими органами влади. Також Куцин зауважив, що завдяки сприяння Міністерства оборони та міської влади Львова у 2008 році військовики мають перспективу отримати 422 квартири у Львові, з яких вже остаточно домовлено про 250 квартир.
Загалом, для військовослужбовців гарнізону протягом найближчих років заплановано збудувати 100 000 кв. м. житла, зокрема, у Рясному та інших населених пунктах поблизу Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ