Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівські волонтери придумали як захистити зв’язок для наших військових в зоні АТО

Найнагальнішими потребами для військових, які зараз перебувають в зоні АТО, залишається форма та взуття, деталі для ремонту техніки, зв’язок та оптика. Про це сьогодні, 23 січня, під час прес-конференції розповів депутат Львівської обласної ради, волонтер Олександр Ганущин.

Однак, проблема №1 – це зв’язок та оптика.

«Зараз ми маємо намір і активно працюємо над тим, щоб зробити безпечний зв'язок для наших військових в зоні АТО. Що стосується оптики – то це космос», - сказав Олександр Ганущин.

Окрім того, знову відкрите питання по медицині, адже відновилися активні бої.

«Хороший джгут, який врятує кінцівку, коштує десь 100 грн. Щоб боєць від поранення не втратив голову, ми купуємо знеболювальне «Налбуфін» по 60 грн одна шприц-ампула.

За його словами, під час минулої поїздки в зону АТО «Центру допомоги військових» волонтери передали все необхідне, однак проблема з цим залишається.

«Має бути тепла форма, саме форма, а не в’язані цивільні светри. Цю форму ми мусимо замовляти, і хоч виробник шиє її по собівартості, комплектуючі ми мусимо закуповувати», - додала координатор «Центру допомоги військовим» Ірина Яремко.

Олександр Ганущин також додав, що має бути і змінне взуття для бійців, і в цьому волонтери покладають великі надії на канадський гуманітарний вантаж.

«Для того, щоб частина була боєздатна, техніка має бути на ходу. Буває таке, що техніка потребує ремонту. Ми безпосередньо беремо в частин перелік необхідних деталей. Щоб ви розуміли про які ціни йдеться, за поїздки на це ми витрачаємо до 100 тис. грн», - сказав Олександр Ганущин.

Він просить людей не панікувати, а мобілізувати всі ресурси для того, щоб допомогти забезпечити безпеку бійців АТО.

Свої благочинні внески можна зробити на картку:

Сергій Дзядик
(заступник керівника
ГФ "Народна Самооборона")
Приватбанк
5168 7420 6584 4957

Розрахункові рахунки:
ГФ "Народна Самооборона"
ЗГРУ ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО 325321 ЄДРПОУ: 39122180;
Р/Р 26001053824710 (UAH)
Р/Р 26006053822171 (USD)
Р/Р 26003053822226 (EUR)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ