Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські видавництва готують до видання підручники для вищої школи

До нового навчального року видавництва Львова, які спеціалізуються на підготовці та випуску навчальної літератури, готують до видання кілька підручників для вищої школи.

Зокрема, за словами редактора Всеукраїнського державного спеціалізованого видавництва “Світ” Ірини Єфименко, у видавництві майже готові до виходу такі основні підручники: Е. Семенюк, В. Мельник “Філософія сучасної науки і техніки”, накладом 2 тис. примірників; “Історія держави і права зарубіжних країн” за ред. Б. Тищика, (5 тис. примірників); Підручник і посібник Поповича В. зі спільною назвою “Технологія конструкцій матеріалів і матеріалознавства” (11 та 7,8 тис примірників відповідно); З. Партико “Прикладна комп’ютерна лінгвістика” (3 тис примірників). Щоправда, за словами Ірини Єфименко, наклад виданих підручників ще уточнюватиметься при підписанні їх до друку. “Світ” видає книжки на замовлення Міністерства освіти і науки України.
 У видавництві Національного університету “Львівська політехніка” вже вийшло кілька підручників. Серед них: “Стратегічний менеджмент” (Н. Подольчак), “Основи обліку в зарубіжних країнах” (В. Мохняк), “Автоматизоване проектування колекторних двигунів постійного струму” з додатковою інформацією на компакт-диску (Р. Ткачук). Про це “Гал-info” розповіла маркетолог видавництва Юлія Лацик. Працівники видавництва готують до випуску наукові видання з галузі будівництва та банківського обслуговування   зовнішньоекономічної діяльності. “Наклад книжок, виданих  у видавництві в середньому складає 200-300 примірників. Він не є високим, оскільки це спеціалізовані наукові книжки”.
До кінця цього року видавництво “Львівської політехніки” планує видати ще 4-5 найменувань книжок, над якими у видавництві вже працюють.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ