Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські захисники тварин запрошені на святкування 25-ліття з дня створення WSPA

Андрій Курач, президент Західно-українського товариства захисту тварин, візьме участь у святкуванні 25-ліття з дня створення WSPA (Всесвітнього товариства захисту тварин), що відбуватиметься в Лондоні 8-14 червня 2006 року.
Як повідомив „Гал-іnfо” Андрій Курач, він висвітлюватиме проблеми захисту тварин у нашому регіоні у своєму 10-хвилинному виступі перед більш ніж 500 представниками аналогічних товариств зі всього світу. У доповіді президент Західно-українського товариства захисту тварин акцентуватиме на необхідності привернути увагу громадськості до гуманного ставлення до наших „менших братів”, а також порушить важливе питання фінансування притулків з боку держави.
Нагадаємо, 28 травня Західно-українське і Львівське товариства із захисту тварин (притулок „Милосердя” в Брюховичах) об’єднались з метою співпраці і спільного вирішення проблем. Притулок для бездомних тварин "Милосердя" у Брюховичах є єдиним у західному регіоні України та існує уже 9 років. В ньому знаходять порятунок близько 200 безпритульних собак та 24 кішки. Притулок є альтернативою діяльності санітарної міської служби відлову безпритульних тварин та знищення їх струмом. Притулок має постійну фінансову підтримку, але невелику, а основне - пожертви. Останнім часом завдяки підтримці ЗМІ для багатьох тварин з притулку було знайдено нових господарів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ