Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівські зірки «продаватимуть» себе, щоб допомогти онкохворим дітям

13 лютого у Львівській Філармонії відбудеться концерт за участі кращих львівських виконавців: Владіслава Левицького, гурту "Мері" та Андріани, – повідомила прес-служба філармонії.

 

У межах концерту відбудеться благодійний аукціон «Любов врятує світ». Лотами аукціону стануть зірки шоу-бізнесу: можна буде купити вечерю у китайському ресторані з відомим співаком, похід у сауну з дівочим тріо чи гру у пейнтбол в одній команді з рок-групою.

 

Гроші, виручені з лотів, підуть на допомогу відділенню гематології Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні, що на вулиці Дністровській, 27. В лікарні, де лікуються онкохворі діти, через брак коштів на ремонт неможливо підтримувати санітарні умови, є дефіцит препаратів крові «Біовен Моно», катетерів для пункцій спинного мозку та шприців, голок і крапельниць.

 

"Продаватимуть" себе не лише учасники концерту, а й інші представники шоу-бізнесу. Музиканти налаштовані оптимістично - мовляв, якщо об'єднатися і разом взятися за допомогу дітям, можна досягти потрібних результатів! На запитання журналістів про те, що саме входить у поняття "побачення з зіркою", яке можна буде придбати під час аукціону, співачка Андріана відповіла, що на побачення прийде з чоловіком-продюсером Володимиром Водвудом. А лауреат "Нової Хвилі 2009" Владіслав Левицький пообіцяв влаштувати людині, яка його придбає, справжню феєрію: «Я готовий на все! Тільки з презервативом...»

 

Нагадаємо, фіналіст проекту «Шанс» та срібний призер «Слов'янського Базару» Владіслав Левицький постійно бере участь у благодійних заходах та соціальних проектах. «Завдання публічної людини як такої - не тільки розважати публіку, але й за допомогою своїх важелів впливу допомагати у вирішенні важливих питань. Починати завжди треба з себе» - каже Владіслав Левицький.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ